Πλάνο δόσεων OneThing


Τώρα με μικρές και σταθερές δόσεις μπορείς να αποκτήσεις αυτό που θες, την ώρα που το θες, όπως το θες. To μοναδικό Πλάνο Δόσεων OneThing ήρθε να σου λύσει τα χέρια. Ποτέ πριν ο προγραμματισμός της πληρωμής δεν ήταν τόσο εύκολος!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο:

 


Μάθε πώς το Πλάνο Δόσεων OneThing μπορεί να σε βοηθήσει:

Τι ακριβώς είναι το Πλάνο Δόσεων OneThing; Είναι ένας τρόπος πληρωμής που σου χαρίζει ευκολία προσαρμοσμένη στα μέτρα σου. Μόνο με το Πλάνο Δόσεων OneThing μπορείς – με πιστωτική κάρτα– να αγοράσεις ότι έχεις ανάγκη και να ορίσεις εσύ το ποσό της δόσης που σε εξυπηρετεί, αλλά και τον αριθμό των μηνών που θα χρειαστείς για την αποπληρωμή.

Οι δόσεις παραμένουν σταθερές κάθε μήνα; Ναι, οι μηνιαίες δόσεις παραμένουν σταθερές καθ’ όλη τη διάρκεια του πλάνου, προκειμένου να σε διευκολύνουμε να προγραμματίσεις καλύτερα την πληρωμή τους.

Ποια είναι η διαδικασία; Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 210 3000 660.

Ποια είναι η ευελιξία που σου χαρίζει; Εσύ είσαι αυτός που επιλεγείς την τιμή της δόσης που σε εξυπηρετεί.

Μπορώ, αν το επιθυμώ, να πληρώσω και παραπάνω από μια δόση το μήνα; Ναι, το Πλάνο Δόσεων του OneThing σου παρέχει την ευελιξία να πληρώσεις παραπάνω από μια δόση το μήνα, σε περίπτωση που εσύ το επιθυμείς.

Με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώνω τις δόσεις μου; Μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας και με την σχετική ενημέρωση που θα έρθει στο email σου από το συνεργαζόμενο πιστωτικό μας Ίδρυμα

Μπορώ να εφαρμόσω το Πλάνο Δόσεων OneThing σε οποιοδήποτε προϊόν;  Όχι, υπάρχει περιορισμός στο είδος του προϊόντος. Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά μόνο κινητά τηλέφωνα και υπηρεσίες, που η αξία τους ξεπερνάει τα 500 ευρώ!

 

 

 

 

Call Now Button